Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Helle Sørensen
Indretningsekspert & badkonsulent

Book badkonsulent

Book en tid hos vores erfarne badkonsulent, Helle, og få professionel inspiration og rådgivning til dit badeværelsesprojekt. Helle står klar til at hjælpe dig med at skabe det perfekte badeværelse, uanset om det er en nybygning eller en renovering. Hun kan guide dig gennem hele processen og sikre, at dit badeværelse lever op til dine drømme og behov. Sammen kan vi drøfte dine idéer og ønsker. Gå ikke glip af chancen for at få professionel rådgivning til dit badeværelse. Book din tid nu og lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Meget mere end rådgivning til badeværelse

Når du booker vores badkonsulent, booker du ikke bare råd og vejledning, men også faglig viden vedrørende de produkter og løsninger som du kan finde i vores webshop. Du får samtidig også en faglig forståelse for, hvorfor enkelte produkter er bedre end visse andre – ikke bare brugsmæssigt men også økonomisk. Eksempelvis kan vi undersøge vandudledningen på toilettet og se om der kan spares penge ved at skifte det gamle ud til et nyt og mere vandbesparende toilet. Ønsker du at spare penge på dit badeværelse bør du tage et kig på vores mange energi- og vandbesparende løsninger på siden herunder.

Når du booker en badkonsulent, kan du frit spørge ind til økonomien i et nyt toilet til badeværelset eller nye armaturer og vandhaner. Vi er nemlig eksperter og kender til de flestes ønsker og behov. Uanset hvad du er på jagt efter og hvilke behov du har brug for at få dækket til badeværelset, så finder du det helt sikkert hos os. Du kan også få inspiration herunder eller besøge os i udstillingscenteret.

Du booker nemt en badkonsulent via Byggecentrum Middelfarts hjemmeside – husk at vælge ‘Bedre Bad’:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon