Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Helle Sørensen
Indretningsekspert & badkonsulent

Inspiration til nyt badeværelse

Vejen til dit nye drømmebadeværelse starter i Byggecentrum Middelfart!

Bedre Bad - Bedre Energi - håndvaske - vandhaner

Oplev de bedste produkter til badeværelset her

Byggecentrum Middelfart er Danmarks største byggeudstilling. Her byder Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart velkommen til en af landets flotteste badudstillinger, hvori du finder massere af god inspiration til badeværelset. Udstillingen er på godt 600 kvadratmeter og er spækket med spændende badeværelsesløsninger.

I vores badeværelsesudstilling finder du de nyeste trends og produkter fra branchens største og bedste brands. Her kan bl.a. nævnes Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Vola, Unidrain, BWT, Glassolutions og Quooker.

Besøg os og få inspiration til badeværelse samt en snak med en kyndig badeværelsesekspert. Med vores mangeårige erfaring med praktiske og moderne badværelser kan vi hjælpe dig videre i inspirationsfasen til nyt badeværelse.

Find udstillingens åbningstider og bemanding herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Det perfekte sted at samle badeværelsesinspiration

Byggecentrum Middelfart er Danmarks største udstilling for byggeri. Hvis du mangler et sted at finde inspiration til indretning af badeværelset, ville Byggecentrum Middelfart være et oplagt bud.

Tager vi noget så simpelt som fliser til badeværelset som eksempel, kan det være svært at beslutte sig om hvilke fliser du skal have lagt på badeværelset. Om hvilke farve, form og størrelser fliserne skal have. For ved fliser er det ikke bare udseendet du skal have in-mente, men også det praktiske aspekt.

For i badeværelset bliver fliser udsat for en masse vand og snavs, hvor det ville være dejligt at have nogle fliser der er nemme at gøre rene og vedligeholde. Og så skal fliser selvfølgelig også være vandafvisende.

Det kunne også være du syntes, det ville være fedt at have nogle badeværelsesfliser til gulvet og have andre slags fliser op ad væggen. Eller supplere væggen med nogle unikke fliser, med noget mønster, hist og her, så væg og/eller gulv bliver mere ”spræl”.

Så har du nogle svære beslutninger at tage i forbindelse med indretningen, så har vi på vores 600 m2 badeværelsesudstilling et hav af badeværelser, hvor du kan finde inspiration til at kunne tage en velovervejet indretnings -og designbeslutning. Her finder du inspiration til det lille badeværelse og det store, inspiration til valg af farve og selvfølgelig får du også en masse inspiration til valg af bad fliser.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Bevæg dig rundt blandt inspirerende badmiljøer

I de flotte badmiljøer kan du opleve produkterne helt tæt på og få et ”hands on” indtryk af, hvordan de vil fungere i hverdagen. Der er lige fra vandhaner og toiletter til badeværelsesmøbler og tilbehør.

Klik herunder for at se adresse og kontaktoplysninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser - Unidrain skraber

Få gratis rådgivning fra indretningseksperter

Udstillingen er bemandet med dygtige fagfolk, der altid står klar med råd, inspiration og vejledning til badeværelset – også om energiforbedringer. Du kan booke tid herunder, så du har en badkonsulent helt for dig selv. Vores badkonsulent hjælper dig videre i processen uanset om du er i markedet for et nyt lille badeværelse eller et prisestimat på forvandling af gammelt badeværelse til nyt.

Events og nyt i udstillingen

Udover inspiration og gode tilbud til dit badeværelse afholder vi løbende forskellige begivenheder, hvor vi tager aktuelle temaer op og henter spændende eksperter ind, der kan inspirere og rådgive dig på højeste niveau. Hvis du vil følge med i nyheder og events i badeværelsesudstillingen, så følg os på Facebook.

Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

Ofte stillede spørgsmål:

 1. Hvor kan jeg finde inspiration til indretning af badeværelset?
  Byggecentrum Middelfart er det perfekte sted at samle badeværelsesinspiration. De har Danmarks største byggeudstilling, hvor du finder masser af gode idéer til badeværelset.
 2. Hvad kan jeg forvente at finde i badeværelsesudstillingen hos Byggecentrum Middelfart?
  I udstillingen kan du opleve de nyeste trends og produkter fra branchens førende mærker som Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe og mange flere. Der er et bredt udvalg af badeværelsesløsninger at udforske.
 3. Hvad kan jeg få hjælp til hos en badkonsulent hos Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart?
  Vores badkonsulent kan hjælpe dig med at få inspiration og rådgivning til indretning af dit badeværelse. Uanset om du ønsker at bygge et nyt badeværelse eller renovere det eksisterende, kan vores kyndige badkonsulent guide dig gennem processen.
 4. Er der mulighed for at få personlig rådgivning og vejledning til energiforbedringer i badeværelset?
  Ja, udstillingen er bemandet med dygtige fagfolk, der kan give dig råd og vejledning om energiforbedringer til dit badeværelse. Du kan booke tid hos en badkonsulent og få individuel rådgivning til netop dine behov.
 5. Er der events og begivenheder i badeværelsesudstillingen?
  Ja, udover at tilbyde inspiration og gode tilbud arrangerer vi også løbende events og begivenheder, hvor spændende eksperter inden for badeværelsesindretning og energiløsninger kommer og deler deres viden. Følg os på Facebook for at holde dig opdateret om kommende events og nyheder i udstillingen.

Har du flere spørgsmål eller ønsker du at booke en tid hos en badkonsulent, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse!

Læs mere om bad her:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon