Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Helle Sørensen
Indretningsekspert & badkonsulent

Ekspertrådgivning til nyt badeværelse

Går du med tanker om renovering af dit gamle badeværelse eller måske et helt nyt af slagsen? Og mangler du inspiration til indretning af badeværelset? Så tag en snak med Helle, som er vores dygtige badkonsulent.

Du finder Helle i vores badudstilling i Middelfart. Inspiration og indretning af badeværelser. Med mere end 15 års erfaring inden for design og indretning af badeværelser kan man vist roligt kalde Helle for ekspert. Hun kender alt til badeværelsesmøbler, -tilbehør, materialer og muligheder og kan yde kyndig vejledning, inden I vælger det ene eller det andet.

Helle er en guldmine af idéer og inspiration til indretning af badeværelse, og hendes råd og vejledning er tilmed ganske gratis. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål, så kan du med høj sandsynlighed få det besvaret hos Helle. Grundet hendes mange år i faget samt løbende opdaterede viden om markedet, så er hun bevidst om selv de nyeste trends.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Book gratis eksperthjælp

Book et møde med Helle og få inspiration og gode råd til indretning af badeværelse. Helt gratis. Helle er på pinden i badeværelsesudstillingen næsten hver dag, men det er en god idé at bestille en tid, for hun er nemlig efterspurgt. Tidsbestillingen foregår via Byggecentrum Middelfarts hjemmeside – husk at vælge kategorien ‘Bedre Bad’. Få en snak med en certificeret vådrumsinstallatør Hvis du mangler gode råd om vvs-installationer i dit nye badeværelse, kan du møde en Certificeret Vådrumsinstallatør på alle søndage i lige uger. Certificeringen er udviklet i tæt samarbejde med Teknologisk Institut, så du bliver mødt med de bedste råd.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon