Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Helle Sørensen
Indretningsekspert & badkonsulent

Få foretaget en gratis energiberegning af dit hus

Overvejer du at renovere og forbedre din nuværende energiløsning, så du får bedre udnyttelse og billigere energi? Hos Bedre Bad – Bedre Energi Center kan vi hjælpe dig med at få lavet en energiberegning af dit hus. Med vores energiberegning får du et indledende overblik over dit hus’ energimærke og forslag til energiforbedringer, der kan optimere energiforbruget og spare penge på lang sigt. Lad os hjælpe dig med at skabe et mere energieffektivt hjem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Energiberegning af hus

Vores gratis energiberegning giver dig et detaljeret indblik i dit hus’ energiforbrug og identificerer potentielle områder for energioptimering. Energimærkning spiller en vigtig rolle, når det kommer til bolighandel, og med vores energiberegning kan du få en bedre forståelse for dit hus’ nuværende energimærke og hvilke forbedringer der kan foretages for at øge værdien af dit hjem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Hvordan fungerer Energiberegningen?

Vores energiberegning udføres på baggrund af flere faktorer, herunder din boligs samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Ved at angive disse oplysninger i vores beregner kan du få en nøjagtig vurdering af dit hus’ energimærke og se, hvordan energiforbedringer kan påvirke din energiregning og boligens værdi.

Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Energirådgivning baseret på beregning

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Center tilbyder vi også energirådgivning baseret på den tidligere udførte energiberegning. Hvis energiberegningen viser et betydeligt potentiale for energibesparelse, kan vores erfarne energivejledere give dig rådgivning om, hvordan du kan optimere energiforbruget i dit hjem. Vi kan give dig konkrete forslag til energiforbedringer, der passer til dine behov og budget, og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for en mere energieffektiv og bæredygtig bolig.

Besøg vores udstilling og få rådgivning fra en Certificeret Energivejleder
I vores udstilling hos Bedre Bad – Bedre Energi Center i Byggecentrum Middelfart kan du møde vores Certificerede Energivejleder, der er ekspert inden for energiløsninger og energioptimering af boliger. Vores Energivejleder kan hjælpe dig med at besvare spørgsmål, give råd og vejledning baseret på dine specifikke behov og ønsker. Besøg vores udstilling i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre energieffektiviteten i dit hjem.

Vores energivejledere er eksperter i jordvarme, varmepumper, solceller, pillefyr og mange andre energi- og varmeløsninger. Læs mere herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon