Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Bjerndrup VVS ApS
Anderup Skovvej 66 6070 Christiansfeld

Trygt og professionelt samarbejde

Trygt og professionelt samarbejde er din garanti for en personlig, professionel og gennemtænkt løsning af høj, håndværksmæssig kvalitet. Vi tager dig ved hånden og styrer dit projekt i sikker stil. Du kan med andre ord læne dig trygt tilbage, når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi – for vi har tænkt på det hele.

Der sker noget i mødet mellem mennesker. Det gælder også, når det handler om at investere i et nyt badmiljø, et bryggers eller en energiløsning. Vi sætter vi en ære i, at du har tillid til os som samarbejdspartner. Derfor bliver du mødt med tryghed og troværdighed. At du er overbevist om, at vi kan levere den løsning, som lever op til dine krav og dine drømme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Totalløsninger – med styr på hele processen

Vi har specialiseret os i totalløsninger og tager hånd om hele opgaven. Vi styrer samtlige processer i opgaven og sikrer hermed den håndværksmæssige kvalitet – fra start til slut. Vi sørger for, at du er med hele vejen.

Kvalitet giver løsninger, der holder

Ét er kvaliteten af vores arbejde – et andet er kvaliteten på de konkrete produkter, som du vælger til din løsning. Vi samarbejder med de førende leverandører i landet og bruger kun kvalitetsprodukter med høj funktionalitet. I kraft af sortimentet har du naturligvis mange valgmuligheder. Vores løsninger og produkter virker problemløst mange år frem og er derfor også den mest økonomiske løsning.

Indsigt og viden

Alt dette – den håndværksmæssige kvalitet, den sikre styring af din løsning og den gedigne rådgivning – er et resultat af, at alle medarbejdere hos Bedre Bad løbende opdateres vidensmæssigt. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet på vores akademi, som du kan læse mere om her.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Dine fordele:

 • Professionelle håndværkere
 • Håndværkere med stor erfaring
 • Fyldestgørende indretningsforslag
 • Én kontaktperson
 • Fast tid og pris

 

Skal vi hjælpe dig? – Start med et besøg i Bedre Bad – Bedre Energi Center i Middelfart, et godt sted af starte, når drømmene handler om et nyt badeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon