Bedre Bad & Energi Farum: VVS Farum

Hos Bedre Bad & Energi Farum hjælper vi kunder med renovering af dit badeværelse, installation af energiløsninger samt rådgivning herom. Vi tilbyder høj kvalitets VVS service.

Vi er et serviceorienteret VVS-firma i Farum, og det høje serviceniveau kommer til synlighed i alle opgaver vi udfører. Som autoriseret VVS-installatør sørger vi ikke kun for korrekt installation og service af anlæg. Vi sørger også for at du som kunde får den kyndige rådgivning der skal til for at træffe de rette valg.

Med mange års erfaring som VVS- og energimontør kan vi rådgive og udføre selv den vanskeligste VVS-opgave. Men på trods af det, så løser vi altså både små og store opgaver; hvad enten det måtte være et løbende toilet, en dryppende vandhane eller totalrenovering af badeværelset.

Vi imødekommer alle kunder og opgaver med højt engagement, om det så er badeværelsesrenovering i Hillerød, etablering af jordvarmeanlæg i Ballerup eller installation af nyt toilet i Farum.

Det er dejlig nemt at arbejde med din lokale autoriserede VVS installatør i Farum. Hos os får du én kontaktperson som vil stå for at koordinere hele arbejdet og du vil som kunde stadig være i centrum.

Foruden VVS Farum, så yder vi også vores services til kunder i Københavnsområdet og Nordsjælland. Kontakt os på tlf. 44 95 03 55 og lad os tage en uforpligtende snak om din opgave.

Gå på opdagelse og læs mere om:

Richard Madsen

Aut. VVS-installatør
Bedre Bad – Bedre Energi partner
Certificeret Energivejleder
Certific. Vådrumsinstallatør

Tlf. 28 88 57 70

Richard-Madsen Ballerup VVS

LAD OS RINGE DIG OP

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 44 95 03 55
  vvs@bedrebadvvs.dk

  Richard Madsen

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon