Bedre Bad Hillerød: Din lokale VVS-installatør

Bedre Bad Hillerød er en servicereorienteret og moderne VVS-virksomhed, som udfører VVS-opgaver for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Hillerød, København og store dele af Sjælland.

Vi kan hjælpe dig med opgaver inden for:

Høj kvalitet i alle opgaver

Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere, så vi alle besidder den nyeste viden og de bedste teknikker, til at kunne løse enhver opgave indenfor alle områder af VVS-faget.

Hos os har vi 8 grundregler, som er stillet op, for at vi kan minde os selv om hvilke krav vi stiller os selv, så vi kan leve op til de krav hver dag.

Kortfattet handler det om at vi altid kommer til aftalte tid, at vi er indstillingsparate til ændringer i projektet, at vi leverer et højt et stykke arbejde med højt faglig kvalitet og altid bliver færdige til den aftalte tid. Læs mere om de 8 krav vi stiller os selv her.

Få et Gratis Badtjek

Hvis du overvejer at forny dit badeværelse, kommer vi gerne hjem til dig og gennemgår dit nuværende badeværelse og installationer. Vi kalder det et Gratis Badtjek. Dermed får du et hurtigt overblik over, hvilke muligheder du har, og vi kan høre om dine drømme og ønsker til et nyt badeværelse. Læs mere om Gratis Badtjek her.

Karsten Janum

 • Aut. VVS-installatør
 • Bedre Bad partner
 • Certificeret Energivejleder
 • Certificeret Vådrumsinstallatør

 

Tlf. 48 26 03 03

Mail: info@bba-vvs.dk 

Åbningstider

Mandag – Torsdag 7.30 – 15.45

Fredag  7.30 – 14.00

Lørdag & Søndag Lukket

Vagttelefon

Uforudsete skader kan ske på alle tider af døgnet – også uden for vores normale arbejdstid. Vi kunne dog aldrig drømme om, at lade vores kunder være i stikken. Du kan derfor trygt ringe til os, hvis dit vandrør er sprunget, eller du står uden vand og varme i boligen.

Ring: 48 26 03 03

 

 

 

 

BB-Alleroed-Karsten-Janum

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 48 26 03 03
  kontakt@bedrebadhillerod.dk

  Karsten Janum Bedre Bad

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon