FARVEL TIL VANDSKADER MED HANSGROHE PONTOS SIKKERHEDSSYSTEM

Alle der har oplevet vandskade ved, hvor ødelæggende det kan være, både økonomisk og personligt. Og det har mere end halvdelen af alle husstande i Danmark. Én ting er skaderne på dit hjem. Noget andet er, hvis du også mister uerstattelige familiefotos, arvestykker eller kunst.

Med hansgrohes nye lækagesikkerhedssystem slipper du for at bekymre dig om utætte eller frostsprængte rør, defekt vaske-/opvaskemaskine, oversvømmelse eller indtrængende regnvand – hansgrohe Pontos opdager uønsket vand og lukker for vandtilførslen med det samme!

Pontos-produkterne hjælper dig med at opdage vandskader i tide og hurtigt træffe de nødvendige forholdsregler, så boligen bevarer sin værdi.

[indsæt illustrationen med hus + pontus-produkter]

Sådan forhindrer Pontos vandskader i dit hjem

Systemet består af to dele, der arbejder sammen:  

 • Pontos Scout: Små, runde vandsensorer der sættes på gulvet relevante steder i hjemmet, f.eks. bryggers, køkken, badeværelse og kælder.
  Som en bonus måler sensorerne også luftfugtigheden og temperaturen i rummet ud over at registrere vand på gulvet.
 • Pontos Base: Monteres af autoriseret installatør direkte på hovedvandledningen. Ved besked om uønsket vand fra en Pontos Scout lukker Pontos Base med det samme for vandet i hele hjemmet.
  Der lukkes også for vandet, hvis Pontos Base registrerer et usædvanligt højt vandforbrug, der kunne tyde på rørbrud. Pontos Base har et integreret batteri til nøddrift i tilfælde af strømsvigt.

[indsæt illustrationen med Pontos base, scout og smartphone samt billederne scout 3 + 4]

Intelligent vandstyring i hjemmet

Med Pontos har du altid styr på vandet derhjemme – uanset om du er på farten eller på ferie, kan du kontrollere det via en app, der samtidig omgående notificerer dig med et alarmsignal og en push-besked, hvis uheldet er ude.

Både Pontos Scout og Pontos Base er forbundet til hansgrohe home app, så du kan aflæse al data på din smartphone. Udover lækager måler Pontos Base også vandforbruget, opretter statistikker til bæredygtig brug af vandet og giver oplysninger om vandets hårdhedsgrad. Via appen kan du også indstille dine grænseværdier for vandforbruget, og hvornår der reageres på et højt forbrug. Selv ved mistet internetforbindelse overvåger Pontos Base stadig forbruget.

Alle disse informationer vises på en overskuelig måde i hansgrohe home-appen. Her kan du også let åbne for vandet igen, hvis det var falsk alarm. Det samme er muligt direkte på Base-enheden.

Højere livskvalitet og bedre indeklima

Pontos Scout giver ikke kun besked om uønskede lækager eller vandudsivning. Den hjælper også til med at skabe et behageligt indeklima ved hjælp af måledata og statistikker.

Når Pontos Scout-enheden er aktiveret via hansgrohe home-appen, måler den luftfugtigheden og rumtemperaturen, advarer mod frost og registrerer for varme temperaturer eller for høj luftfugtighed, feks. i børnenes eller forældrenes soveværelse.

[indsæt billederne scout 1+2]

Begynd med et uforpligtende tilbud

Ring til os hos Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød og tag det første skridt mod at slippe for vandskaber og bekymringer. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og give tilbud på installation af hansgrohes nye lækagesikkerhedssystem, Pontos.

Kontakt os her eller ring på tlf. 48 26 03 03

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Karsten Janum Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon