TEGN OG INDRET DIT NYE BADEVÆRELSE

Hos Bedre Bad – Bedre Energi tilbyder vi et gratis online tegneprogram, som du kan bruge til at indrette dit nye badeværelse. Dette er en sjov og unik måde, hvorpå du har mulighed for at sætte dit helt personlige præg på dit kommende badeværelse.

Åbn tegneprogrammet her

Tegn og indret dit badeværelse

Her får du adgang til et tegneprogram, der gør det muligt for dig selv at tegne dit drømmebadeværelse og få gode ideer til indretningen. Du kan indrette med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum.

Når din tegning af et nyt badeværelse er klar, kan du sende den til Bedre Bad Hillerød. Så vil vi kontakte dig. Vi giver gerne ekstra inspiration og ideer til, hvordan du kan få dit badeværelse til at blive lige det, du drømmer om. Du kan samtidig få en pris på, hvad dit nye badeværelse vil koste.

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan frit kaste dig ud i at tegne i tegneprogrammet. Du bestemmer selv, hvilke elementer i dit nye badeværelse, du begynder med. Når du klikker på “3D oversigt” kan du se, hvordan det badeværelse, du tegner, ser ud, inden du tegner videre.

Du behøver ikke blive færdig på én gang. Du kan gemme din tegning og gå til og fra, hvis du vil. Det gør du ved at klikke på “Fil”, og oprette dig som bruger. Så kan du logge ind og tegne videre, når det passer dig.

Tegneprogrammet giver dig rigtig mange muligheder for rumopbygning, interiør og farver. Det er dog kun et lille udpluk af, hvad vi kan tilbyde dig af muligheder for design og elementer, håndvaske, badekar m.m. Har du flere ønsker end dem, du kan finde i tegneprogrammet, så skriv det i kommentarfeltet. Så tager vi højde for det.

Klik her for at åbne tegneprogrammet

Fra tegnebræt til virkelighed

Når din tegning ligner dit drømmebadeværelse, sender du den til os i Bedre Bad Hillerød. Så er vi klar med råd og vejledning ud fra din tegning med dine egne ideer. Vi kommer også gerne med ekstra ideer til indretning ud fra vores store erfaring med bademiljøer.

Med udgangspunkt i dine tegninger kombineret med vores kompetencer, så skaber vi en helt unik badeværelseløsning til dig og din familie. Så slip din indre indretningsarkitekt løs, og forsøg at skabe dit nye drømmebadeværelse.

– God fornøjelse!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Karsten Janum Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon