Bestil Quooker vandhane inkl. installation

Få en lækker og praktisk Quooker kogende vandhane – inkl. levering og montering:

Fra Kr. 12.690,-

 

Quooker Fusion Square Krom Bedre Bad Hillerød

Quooker Fusion 

 • 3-i-1 vandhane
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fås i krom, sort, og rustfrit stål
 • Kan også bestilles i messing og 
  bruneret messing ved at skrive
  det i kommentarfeltet nederst 
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

Pris inkl. levering og montering
Fra Kr. 12.690,-

Bestil Quooker Fusion hos Bedre Bad Bedre Energi Hillerød VVS

Quooker Flex Feature Krom Bedre Bad Hillerød

Quooker Flex 

 • 3-i-1 vandhane
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fleksibel udtræksslange
 • Fås i krom, sort og rustfrit stål.
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

 

Pris inkl. levering og montering
Fra Kr. 13.790,-

Bestil Quooker Flex her med levering og montering fra Bedre Bad Bedre Energi Hillerød

Prisen er alt inklusivt – også levering og montering

En kogende vandhane gør hverdagen lettere

Med en Quooker vandhane i køkkenet bliver det ikke nemmere at tilgå kogende vand. Uanset om du har brug for varmt vand til en kop te eller en kande kaffe, så er armaturet altid klar med kogende vand, som du kan tappe direkte fra hanen ved køkkenvasken. Quooker gør madlavningen så let som en leg – f.eks. skal du ikke længere vente på at komfuret og kogepladen har opvarmet kogende vand til pasta eller blanchering af grøntsager.

Quooker med brus – tilkøb Quooker Cube

Alle Quooker vandhaner kan man tappe varmt, koldt og kogende vand fra, men nu kan du også tappe afkølet danskvand lige til at drikke! Cube køleanlægget kan tilføje brus til dit drikkevand hvis du ønsker det. Quooker Cube er et tilkøb som passer til nyere Quooker vandhaner. Såfremt at du køber den samlede pakke her hos Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød, så får du en installation som bare fungerer som en drøm – vi kører ikke før det spiller 100 procent!

Så er du interesseret i både kogende vand og afkølet danskvand, så skal du have fat i Quooker Cube kølemodulet:

Cube kølemodul til Quooker fra Bedre Bad - Bedre Energi Hillerød

Skal din nye vandhane være med udtræk?

Hvis du også synes det er smart at have en vandhane med udtrækstud, så har vi gjort det nemt for dig. Vi forhandler Quooker Flex, som har en fleksibel udtrækstud. Vi synes det er smart når vi vasker den store tunge gryde op i hånden. Quooker Flex sørger for at vi kan nå hele vejen rundt i gryden uden at skulle bakse rundt med gryden. Tilligemed kan vi fylde vand direkte i karaflen, som står på køkkenbordet og vaske salaten grundigt i dørslaget.

Quooker er den originale vandhane med kogefunktion

Quooker er førende og den måske bedste vandhane med kogende vand på markedet. Vandhanerne fra Quooker er en afprøvet og pålidelig løsning, der allerede er installeret i mange moderne danske køkkener. Det store produktudvalg fra Quooker gør det nemt at finde en matchende farve og overflade, der passer ind i den øvrige indretning i køkkenet. Hvis du er i tvivl om hvad der passer bedst til dit køkken og køkkenvask, så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød og forhør dig om dine muligheder og vores anbefalinger. Du kan kontakte os her.

Er det ikke farligt at have kogende vand så let tilgængeligt?

For at svare kort, så er det helt trygt at have en Quooker vandhane installeret i køkkenet.

Quooker haner har en række sikkerhedsfunktioner, der giver dig maksimal sikkerhed og minimal risiko for skoldning. Vandhaner fra Quooker har indbygget børnesikring, hvor kogefunktionen først tændes ved et dobbelt-tryk-drej-greb som Quooker har udviklet. Ydermere er hanerne udstyret med en dobbelt væg, som ikke gør hanen varm, selvom der løber kogende vand igennem. Selvom hanen i køkkenet afgiver en kogende stråle af vand, så er det faktisk muligt at strejfe vandet uden at skolde sig – det skyldes den store mængde luft i vandstrålen.

Tænk på, at en Quooker er langt mere sikker i forhold til en elkedel eller varm gryde. Eftersom vandhanen i køkkenet er fastmonteret er den heller ikke i stand til at vælte, sådan som en elkedel og gryde kan.

Levering og installering af Quooker er inkluderet i prisen

Den pris, du får fra Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød, er inklusive levering og montering. Det kommer der ikke ekstra regning* for – vi vil ikke sælge dig en Quooker, som ikke bliver installeret korrekt af vores fagmand. Og vi kører ikke, før det virker. 

*Der skal være ét 230W stik til stede. Såfremt man ikke har en strømfordeler, vil der være en tillægspris på 695,- kr. for denne, som sørger for at strømmen deles mellem Quooker og opvaskemaskinen. 

Rent arbejde – tryg løsning

Vi er også opmærksomme på at tage hensyn og holde afstand, så du trygt kan lukke vores montør ind i dit hjem. Det indbefatter også, at vi tager emballager og afmonterede dele med, når vi er færdige. Læs evt. mere her om Trygge løsninger fra Bedre Bad – Bedre Energi.

 

Vælg din ønskede Quooker-løsning nedenfor:

 

{loadposition Quooker-formular} 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Karsten Janum Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon