Din lokale VVS-installatør i København og omegn

Bedre Bad København S – HM VVS er et moderne, dynamisk VVS-firma, som løser opgaver VVS i København, Stor København og på Sjælland. Vores aktiviteter foregår inden for tre hovedområder:

Bad/badeværelser, Energiløsninger samt VVS-opgaver i traditionel forstand.

Vores kundegruppe er bred og varieret:

 • Private
 • Erhverv/virksomheder
 • Offentlige institutioner/virksomheder
 • Boligselskaber/boligforeninger

Ved at være del af Bedre Bad – Bedre Energi sikrer vi os en konstant strøm af ny og opdateret viden, som vi kan bruge når vi rådgiver dig og skal finde frem til bedste løsning. Vi bruger det også til at kunne nedbringe omkostningerne for dig ift. At min-maxe materialeforbrug mm. Og snakker vi energiforbedring kan vi optimere din ejendom og reducere energiforbruget, på den absolut mest effektive måde. Som medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kan vi også tilbyde totalløsninger, hvor vi fx vil kunne lave et nyt badeværelse til dig fra start til slut præcis som du ønsker.

Håndværksmæssigt arbejder vi altid hårdt, for at sikre dig den bedste løsning med produkter i god høj kvalitet. Vi lytter altid til kunden og sikrer os gennem hele processen, at vi er enige om tingene. Det gælder pris, aftaler, produktkvalitet og services.

Vi er en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der har fokus på integritet og korrekt udført håndværk.

Ønsker du professionel assistance og en partner, som engagerer sig dybt i din VVS-opgave, så kontakt os. Vi kan klare rigtig mange ting, klik her og se helt præcis hvad vi kan. Vi ser frem til at indfri dine forventninger. Behøver vi at nævne at alle vores installationer er lovlige. Vi ser frem til at høre fra dig.

John Louens Hansen

Aut. VVS-installatør
BEDRE BAD partner

Tlf. 32 55 09 22

John-Louens-Hansen HMVVS 2

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 32 55 09 22
  hmvvs@mail.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

   Navn

   Email

   Telefon