Oliekedler 

Hvis dit oliefyr er gammelt, så kan det være på tide med en udskiftning. Hos Bedre Energi Køge – Mølbak VVS er vi din professionelle VVS-installatør, og kan med garanti installere, hvilken som helst type af kedel til din bolig. Vi har mange års praktiske erfaring, og har altid den nyeste viden på markedet. Det er din garanti for, at du får den mest moderne løsning, som passer til netop dit behov.

Når du udskifter dit gamle oliefyr til et mere energirigtigt alternativ, så kan du spare rigtig mange penge på din varmeregning om året. Det gælder specielt, hvis du har rigtig stort olieforbrug til din bolig. Faktisk kan du med et nyt og energirigtig oliefyr sparer op til 7.200 kr., hvis du har et forbrug på cirka 2.000 l. om året. Selvom et nyt oliefyr er en større investering for dig, så har du altså mulighed for at spare en masse penge på længere sigt.

Vi installerer oliekedler over hele hovedstadsområdet, øerne og hele Sjælland – fx Køge, Roskilde, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Herlev, Glostrup, Tåstrup, Tårnby.

Er uheldet ude?

Et akut problem er sjældent planlagt, og kan ske på alle tider af døgnet. Hos Bedre Bad – Køge kunne vi aldrig drømme om at lade vores kunder være i stikken. Derfor tilbyder vi Quick Service, som du kan læse mere om her.

Læs om alle dine fordele ved et nyt oliefyr

Efter vores mange års erfaring med installering af nye oliefyr til vores kunder, så har vi listet en række punkter over de mange fordele ved et nyt oliefyr:

  • Reducering af årligt olieforbrug
  • Optimering af ressourcer
  • Godt for miljøet
  • Uforudsete udgifter

Du kan opnå alle disse fordele og flere til gennem Mølbak VVS i Køge. Vi er altid opdatereret med de nye løsninger på markedet. Det gør vi gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde af professionelle VVS-installatører. Vi har derfor hurtig og nem adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer.

Hvilken oliekedel skal jeg vælge?

Der findes et utal af forskellige oliekedler på markedet, og det kan som forbruger, være rigtig svært, at danne sig det fulde overblik. Hvis du vælger Mølbak VVS & Energiteknik, så kan vi tilbyde dig en professionel samarbejdspartner. Det betyder også, at du har adgang til kyndig rådgivning fra vores dygtige og kompetente medarbejdere. Vi er nemlig bevidste om, at alle vores kunder er forskellige. Det resulterer altså i, at der oftest ikke er én løsning, som passer til flere forskellige kunder. Grundet vores mange års erfaring har vi sikret varme i mange boliger. Det betyder derfor, at vi med garanti kan finde en løsning, som dækker dit behov.

Nedenfor har vi forsøgt at liste en række punkter, som vi mener, at man med fordel kan have med i sine overvejelser omkring en ny elkedel:

  • Kend dit forbrug
  • Energimærke
  • Boligstørrelse og årgang

Først og fremmest er det rigtig vigtigt at kende sit årlige forbrug af olie. Årsagen findes ved, at nogen af gaskedlerne er bygget til et stort forbrug, mens andre gaskedler er bygget til et mindre forbrug. En gaskedel til et større forbrug er oftest dyrere, og kræver derfor en større investering. Det er derfor ikke fordelagtigt for dig, hvis du betaler mere for et gasfyr, som du reelt ikke har behov for. Hvis du skulle være i tvivl hvordan, du måler dit olieforbrug, så er Mølbak VVS & Energiteknik altid behjælpelige til at besvare dette.

Et energimærke er en god måde, at sortere valg af kedler, og mindsker dermed omfanget af opgaven. Det betyder, at du kan koncentrere dig om færre modeller. Vores generelle råd er, at man altid vælger et fyr, som har A-mærket. Det betyder, at du får et fyr, som udnytter sin ressourcer optimalt. En optimal udnyttelse af ressourcer betyder nemlig, at du kan spare penge på din varmeregning. Samtidig påvirker det også miljøet positivt.

Til sidst kan din boligs størrelse, og ikke mindst årgangen af huset ligeledes have en væsentlig faktor for valg af den rigtige installation. Angående husets størrelse, så er det relevant at kigge på antal kvadratmeter, og ikke mindst antallet af etager i boligen.

Mølbak VVS & Energiteknik kan sammen med dig sikre dig optimal udnyttelse af dine ressourcer, og spare dig penge på din varmeregning. Lad os endelig høre fra dig. Vi er altid imødekommende, og tager gerne en snak om dine muligheder. Vi går altid til opgaven med stort engagement, og udfører arbejdet i høj kvalitet. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.