Varmepumper 

Mølbak VVS & Energiteknik A/S har med sine over 400 årlige gasinstallationer opnået stor erfaring med de mange kedeltyper på markedet.

Luft-til-vand varmepumpe

Bedre Energi Køge – Mølbak VVS har stor erfaring med montering af luft til vand-varmepumper.
Luft til vand er en udendørs varmepumpe, der bruger luften, udnytter energien og omformer den til varme og varmt vand i boligen.

Luft-til luft varmepumpe

Påtænker du at få luft til luft-varmepumper til dit hjem, kan vi tilbyde kompetent vejledning, der sikrer, at du får den løsning, som passer bedst i din husstand. Vi løser alle opgaver med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og derfor sørger vi altid for en grundig snak med dig, før vi påbegynder arbejdet.

Spar penge på varmeregningen

En varmepumpe er ikke bare miljøvenlig og effektiv løsning. Den kan også have positiv indflydelse på økonomien, da der kan være penge at spare på varmeregningen. Vi har et indgående kendskab til den revolutionerende teknologi og kan derfor rådgive, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

Varm luft – alle steder

Vi installerer varmepumper over hele hovedstadsområdet, øerne og hele Sjælland – fx Køge, Roskilde, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Herlev, Glostrup, Tåstrup, Tårnby.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.