Din lokale VVS-installatør i Køge og omegn

I mere end 40 år har vi serviceret private og erhverv med vores faglige ekspertise. Vi løser alle typer serviceopgaver, lige fra vand, varme og sanitetsopgaver til blikkenslagerarbejde og totalentrepriser. Vi er jeres lokale vvs virksomhed i Køge og omegn.

Effektivitet og konkurrencedygtige priser

Vores medarbejdere og servicevogne dækker hele Sjælland og øerne. Vi arbejder dag og nat for, at de skal føle sig trygge og sikre på, at vi kan yde den relevante service, når behovet viser sig. Effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

Kunden i centrum – med professionelt arbejde

Hos Bedre Bad Køge – Mølbak VVS og Energitekniks har vi følgende grundlag for alle vores aktiviteter:

Kunden i centrum. Kundens tilfredshed er forudsætningen for en sund forretning og samarbejdet med kunden skal bygge på tillid, troværdighed og transparent samarbejde.

Vi overholder indgåede aftaler og udfører arbejdet rigtigt første gang.

Kvalitet og professionelt udført arbejde behøver ikke koste ekstra – alt udføres til konkurrencedygtige priser.

Vores medarbejdere er veluddannede og udfører opgaverne ansvarsfuldt.

Vi glæder os til at løse din opgave – med engagement og effektivitet! Du kan altid få et uforpligtende tilbud hos os! Vi kommer over hele hovedstadsområdet, øerne og hele Sjælland – fx Køge, Roskilde, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Herlev, Glostrup, Tåstrup, Tårnby.

Anders Mølbak

Aut. VVS-installatør
BEDRE BAD partner
Energivejleder

Tlf. 56 16 70 00

BB-Køge Mølbak VVS Anders-Mølback

LAD OS RINGE DIG OP

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.