Kontakt Mølbak VVS og Energiteknik A/S

Vi er din professionelle samarbejdspartner til løsning af en bred vifte af bad- og energiløsninger. Du kan her på siden læse omkring de mange muligheder, som vi kan tilbyde dig. Opgaverne bliver altid løst med stort engagement i høj kvalitet.

Mølbak VVS og Energiteknik A/S er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af autoriserede VVS-installatører. Vi har derfor nem adgang til viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Med Bedre Bad Køge, som din samarbejdspartner, er sikret en professionel og kompetent partner. Vi løser alle typer af opgaver, og går til alle opgaver med højt engagement.

 

Du kan finde vores relevante oplysninger nedenfor:

Hjørnegårdsvej 3
4623 Lille Skensved
Tlf. 56 16 70 00

CVR nr.: 86 78 04 10

Har du et akut problem, som kræver vores VVS-assistance, så ring til vores quick-service på tlf. 56 16 70 00.

Vil du bestille os til en VVS-opgave, som ikke kræver akut indsats, så kan du bruge nedenstående bestillingsformular. Bemærk: Vi skal bekræfte din bestilling via mail eller telefon, før bestillingen er gyldig. Og husk: Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning, inspiration og tilbud.

Vi er klar til din opgave…..!

Kontaktformular

Skriv til os:

{loadposition form2}

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.