SKIFERTAG

Mølbak VVS & Energiteknik A/S
lægger skifertage,
og laver samtidig inddækninger og tagrender.

 

MØLBAK LÆGGER SKIFERTAG

Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille. Har du en trist facade, så kontakt Mølbak VVS & Energiteknik A/S for uddybende information og en vurdering af dit hus.

Bliv klogere på skifer typer

Skifertag

Der findes to slags skifer:
• Naturskifer – bjerg-/stenart dannet ved aflejringer af mudder
• Skifereternit – kunstig skifer lavet af fibercement

Uanset, hvilken skifer du vælger til dit tag, får du en eksklusiv og holdbar tagløsning.

Naturskifer

Et tag af naturskifer kan holde i over 100 år, hvilket gør det til en økonomisk god løsning. Naturskifer er modstandsdygtigt over for klimapåvirkninger og kræver stort set ingen vedligeholdelse. Skiferen findes i forskellige nuancer, men er ofte sort eller blågrå. Den fås også i rødlige og grønne nuancer, alt efter hvor i verden skiferen stammer fra.

Skifereternit

Et tag af skifereternit kan typisk holde i over 30 år og prismæssigt en attraktiv løsning. Taget bevarer sit udseende og kræver et minimum af vedligeholdelse. Skifereternitten fås i sort eller grå med enten en glat overflade eller med struktur.

Tagets hældning afgør, om der skal lægges undertag. Skifereternit kan som udgangspunkt lægges på alle hustyper.

Vi laver også inddækninger og tagrender.

Et naturskifertag lægges med et undertag for at undgå fygesne og slagregn på loftet eller tagkonstruktionen. Skiferen kan som udgangspunkt lægges på alle hustyper.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.