Godt og solidt håndværk

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst VVS’er? så er du kommet til det rigtige sted. Her hos VVSNord har vi arbejdet I branchen siden 2000 og derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi kan håndterer din VVS opgave. Vi tilbyder service for både private og erhverv i alle størrelser. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

01
03

Med garanti den bedste totalløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Levering og montering
Levering og montering
Bedre Bad - Bedre Energi - Bortskaffelse og oprydning
Bortskaffelse og oprydning
Bedre Bad - Bedre Energi - Garanti på produkt og udført arbejde
Garanti på produkt og udført arbejde
Bedre Bad - Bedre Energi - Faglig dialog og rådgivning
Faglig dialog og rådgivning

Vi udfører stort set alt indenfor vand

Vi har stor ekspertise indenfor varmeanlæg- og kilder

Nyt badeværelse? Vi udfører også renoveringer

Martin Lund
Aut. VVS-installatør
BEDRE BAD partner

Tlf: 20 98 45 90

Bedre Bad Frederikssund – VVS Nord ApS

Hos VVS Nord ApS har vi i dag adskillige privatpersoner, boligselskaber, skoler og kommunale institutioner i vores kundekreds.

Vi er en mindre virksomhed, der vægter kvalitet frem for kvantitet. Vores mål er, at vi vil være kendt i lokalområdet omkring Frederikssund og Frederiksværk.

​Hvis du ønsker at benytte os til en større eller mindre opgave, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på vores VVS-arbejde eller en totalentreprise. Du kan ringe til os på telefon 20 98 45 90, men du kan også skrive til os på post@vvsnord.dk.

VVS Nord – hvem er vi?

VVS Nord ApS blev startet af Søren Michael Rantov i november 2000. I dag har vi adskillige privatpersoner, boligselskaber, skoler og kommunale institutioner i vores kundekreds.

Vi er en mindre virksomhed, der vægter kvalitet frem for kvantitet. Vores mål er, at vi vil være kendt i lokalområdet omkring Frederikssund og Frederiksværk.

​Hvis du ønsker at benytte os til en større eller mindre opgave, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på vores VVS-arbejde eller en totalentreprise. Du kan ringe til os på telefon 47 31 22 21, men du kan også skrive til os på post@vvsnord.dk.

Alle opgaver udføres med engagement og professionalisme

Som en moderne VVS-virksomhed spænder vores opgaver over et bredt felt. Vores faguddannede personale har opdateret specialviden og løser opgaver inden for:

  • Bad – fra enkeltforbedringer til totalløsninger
  • Energiløsninger – både de velkendte energisystemer og den nyeste energibesparende teknologi
  • VVS-service – alle VVS-opgaver som sanitet, rør, fliser m.m.
  • Blikarbejde – alle de traditionelle blikopgaver
  • Service – i form af serviceaftaler
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.