Renovering og nyt badeværelse i Roskilde

Få badeværelset som lever op til dine krav og behov

Når du skal have nyt badeværelse, så ser vi det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav.

For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave på et nyt badeværelse. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning, badeværelse og bryggers. Hos Bedre Bad Roskilde har vi mange års erfaring med skabelse af nye badeværelser, og har hjulpet utalige kunder i mål med deres drømmebadeværelse – og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

En totalløsning til renovering eller nyt badeværelse

Badeværelsesrenovering og byggeprojekter er særligt ressourcekrævende for privatpersoner – det kræver både tid, energi og overskud til at udføre selv. Derfor påtager vi os den totale styring af dit projekt, når du skal have nyt badeværelse. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering af badeværelset. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du får yderligere tildelt en fast kontaktperson, som står til rådighed før, under og efter forløbet.

Gratis rådgivning til badeværelse

Et nyt badeværelse er for mange en større investering og kræver grundig undersøgelse inden man igangsætter badeværelsesrenovering eller et helt nyt badeværelse. Derfor har vi hos Roskilde VVS et supergodt tilbud til dig, der planlægger at modernisere badeværelset. Vores Gratis Badtjek er til dig, der ønsker et grundigt eftersyn af dit nuværende badeværelse og en uforpligtende snak om konkrete badeværelsesløsninger.

Læs mere og bestil et Gratis Badtjek her.

Badløsninger med markedets bedste produkter

Hos Bedre Bad Roskilde arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til badeværelse og bryggers.

Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye badeværelse eller bryggers. Køber du en badeværelsesløsning gennem os, kan du være sikker på, at du får et badeværelse, som du kan få glæde af mange år frem.

Vi hjælper med nyt badeværelse i Roskilde og omegn

I tæt dialog med kunderne skaber vi badløsninger for kunder over hele Midtsjælland – herunder bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Bliv klogere på badeværelser

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.