Få Badeværelsesinspiration lige her

Få inspiration til badeværelset fra fagmand

Badeværelset er et af ejendommes absolut vigtigst rum. Det er her familien skal starte og slutte dagen. Derfor er det vigtigt at skabe et rum, som bidrager til velvære og samtidig kan rumme hele familien. Hos Bedre Bad Roskilde har stor erfaring med at skabe badeværelser i alle størrelse og til alle behov. Vi deler gerne vores viden med dig – så du kan få inspiration til dit nye bademiljø.

Vi gør det meget lettere for dig at vælge. For hos os kan du forvente at få rette viden – og masser af badeværelsesinspiration. Tag en snak med os og hør om dine personlige muligheder for at skabe det helt individuelle badeværelse med dit personlige udtryk, som du helt sikkert ønsker.

Dit nye badeværelse starter her

Få nogle gode idéer allerede her og nu til dit bademiljø, og se nogle af de mange konkrete projekter, som en række Bedre Bad forhandlere over hele landet har været involveret i gennem de seneste år. Her kan du se de forskellige størrelser på badeværelser og de forskellige designs, stilarter og former for indretning. Pluk bare mellem de mange gode ideer og detaljer.

Se vores konkrete badløsninger her.

Her bruges vores badeværelsesinspiration

I samarbejde med de enkelte kunder har vi skabt masser af smukke og individuelle badmiljøer over hele Midtsjælland – herunder bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Bliv klogere på badeværelser

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.