Køb badeværelsesmøbler i Roskilde inkl. levering og montering

Vi har alt til din fornyelse af dit bademiljø

Vi har, hvad du skal bruge for at gøre dit badeværelse mere tidssvarende og mere komfortabelt med nye badeværelsesmøbler. Vi kan altid præsentere dig for et stort udvalg af badeværelsesmøbler og designs, hvor du vil kunne finde noget unikt til dit nye badeværelse. Du er havnet det helt rette sted, hvis  du skal igang med fornyelse og udskiftninger i dit badeværelse

Vores generelle erfaring er, at man simpelt og enkelt med det rigtige valg af komponenter og produkter kan øge komforten. Man forbinder oftest sit badeværelse med komfort, derved kan du simpelt og enkelt øge boligens samlede komfort med det rette valg af komponenter og produkter. Vi har i mange år sikret moderne og funktionelle løsninger til flere forskellige typer af kunder, og derved har vi bred erfaring, som gør det muligt at yde erfaring rådgivning til det rette valg.

Fornyelse af badeværelset kan opnås på mange forskellige måder. En komplet renovering, udskiftning af sanitetsprodukter eller blot at udskifte et enkelt badeværelsesmøbel. For selv ved små indgreb på badeværelset, er det muligt at skabe en opfriskende forandring på badeværelset.

Find vores badeværelsesmøbler i webshoppen

I hvilken retning går din smag? Skal det være moderne, klassisk eller minimalistisk? Foretrækker du hvid eller skal der knald på farverne? Det kan også være at du er begrænset af få kvadratmeter, for så bør der indtænkes praktisk opbevaring i alle dine badeværelsesmøbler til det lille badeværelse. Rummelige badeværelsesmøbler gør det nemt at rydde tingene af vejen, så du kan nyde et rummeligt og roligt badeværelse uden rod og forstyrrende elementer. Vi har badeværelsesinventar som dækker alle behov og passer til din stil.

Vi kan præsentere dig for den produktløsning inden for badeværelsesmøbler, som præcist dækker dine ønsker og behov. Du kan med fordel tage et kig i vores webshop, som kan give dig mere inspiration og afklaring angående det rigtige valg. Ligeledes har du mulighed for at danne dig et overblik over de tilhørende fordele og ulemper, som er vigtige i sine overvejelser.

Gå på opdagelse i vores webshop her.

Du kan eksempelvis overveje valg af højskabe, sideskabe, spejle med lys, armaturer/blandingsbatterier, knager og måtter blot for at nævne nogle eksempler.

Få hjælp til opsætning af badeværelsesmøbler og tilbehør

Hos Bedre Bad Roskilde kan du selvfølgelig købe dine produkter, og selv vælge at sætte dem op. Dog råder vi dig til, hvis du ikke har den nødvendige viden og erfaring, at gøre brug af en professionel VVS-installatør. Du skal nemlig være opmærksom på, at der findes en del flere krav til opsætning af produkter, når man har at gøre med vådrum. Her kan blandt andet nævnes spejle med lys, hvor el installationerne er særlig vigtige. Ligeledes er den rigtige opsætningen af møblerne ligeledes vigtig, da møblerne kan blive ødelagt af vand og fugt, hvis man eksempelvis ikke benytter den rigtige fugeteknik. Skal du i gang med fornyelse og udskiftninger i dit badeværelse, så kontakt os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk

Levering og montering af badeværelsermøbler i Roskilde og omegn

Vi leverer badeværelsesmøbler til projekter over hele Midtsjælland – herunder bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Hos Bedre Bad Roskilde står vi til rådighed, og er klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig, og lad os sammen øge komforten af dit badeværelse. Du kan altid kontakte os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk.

Bliv klogere på badeværelser

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.