Del af Bedre Bad – Øgede kompetencer og bedre service

Bedre Bad – Roskilde VVS er din lokale VVS’er i Roskilde og omegn. Vi udfører alle type løsninger inden for bad og bryggers. Vi har speciale i badeværelser, og er din uvildige håndværker, når du skal renovrere eller ombygge.

Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Netværket består af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser og brygger i totalløsninger samt alle former for energi- og varmeinstallationer. Netværket sikrer os sparring og viden om de nyeste produkter og teknologier på markedet. Det er din garanti for den bedste rådgivning.

Vi har alle kvalitetsmaterialerne og den håndværksmæssige viden til at skabe dit drømmebadeværelse. Som VVS-håndværker går vi ind for for kvalitet og tillid. Kvaliteten kommer i form af vores dygtige og kompetente medarbejdere, både i form af rådgivning, vejledning og godt håndværk. Tilliden skaber vi mellem os, da det er vigtigt for os, at skabe lige præcist det badeværelse, du ønsker. Vi tager alle henvendelser seriøst, så du fra start i projektet får kvalitetsrådgivning fra vores uddannede personale. For os er det essentielt, at kunne levere den bedste service, og vi forlader aldrig en arbejdsplads, før vi er 100% tilfredse med resultatet.

Vi udfører badeværelsesløsninger

Hos Bedre Bad – Roskilde VVS udfører vi alt arbejde inden for bryggers- og badeværelsesløsninger. Om du bare skal have fikset en løbende vandhande eller om du skal have lavet en gennemgribende renovering er vi dit lokale valg. Vi udfører bl.a.:

  • Nyt badeværelse
  • Renovering af badeværelse
  • Vandinstallationer
  • Reparation og udskiftning

Uanset arbejdet vi udfører, kan du altid regne med høj kvalitet og faguddannede VVS-installatører. Vores kompetente og dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med hvilket som helst problem.

Skræddersyede badeværelser

Hos Bedre Bad Roskilde er vi meget bevidste om, at alle vores kunder har forskellige behov og præferencer. Det kan for eksempel skyldes husstandens livsfase. Hvis du eksempelvis har små børn, foretrækker du måske i højere grad et praktisk badeværelse. Hvis du derimod måske har ældre børn eller udeboende børn, foretrækker du måske i højere grad wellness-lignende forhold i badeværelset.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe flere forskellige typer af kunder med at nå i mål med deres badeværelsesdrømme.

Vi har for eksempel løst opgaver som det lille badeværelse, hvor der er fokus på at indtænke smarte løsninger for at udnytte pladsen. Vi har også udført større badeværelser med fokus på funktionalitet og eksklusivitet. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en bred vifte af badeværelsesløsninger, som med garanti kan opfylde lige netop din husstands præferencer og behov.

Vi styrer projektet fra start til slut

Når vi tager et projekt, vil vi rigtige gerne være med fra starten af processen. Det vil sige helt fra udviklingen af jeres drømmebadeværelse, hvor vi kan hjælpe med inspiration og idéer. For os er det vigtigt, at I føler jer trygge i processen, og at vi vi kan hjælpe jer med vores erfaring og professionalisme. Når vi sammen har fundet ud af, hvad projektet består af, skal I blot læne jer tilbage. Herfra står vi for alt – lige fra levering til montering.

Totalløsning af badeværelse

Vi står gerne for alt i forbindelse med dit projekt. Det gælder alt lige fra levering, til montering og efterfølgende oprydning. Det er det, som vi kalder en totalløsning. Vi anbefaler denne løsning til alle vores kunder, så vi sikrer dig den bedste service fra start til slut i projektet. Når vi står for koordineringen af materialelevering og de nødvendige håndværkere, kan vi garantere, at vi arbejder sammen med partnere, der har samme høje ambitionsniveau som os selv. Derfor kan du med en totalløsning trygt læne dig tilbage og overlade arbejdet til os. Vi sørger for at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet.

Kontakt os for en løsning på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk.

Bliv klogere på badeværelser

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.