Blikkenslager i Roskilde
– lad os varetage blikarbejdet

Hos Bedre Bad Roskilde – VVS har vi fokus på både funktion og æstetik. Det er særligt vigtigt, når der arbejdes med materialer som zink og kobber. Det kan være svært at danne sig det fulde overblik over de tilhørende fordele og ulemper ved valg af forskellige blik materialer. Derfor står vi altid til rådighed med kyndig ekspert rådgivning, så det sikres, at du bliver præsenteret for de mest funktionelle løsninger, som passer til netop din bolig.

Vi løser enhver blikopgave

Vi løser alle typer opgaver, små som store:

  • Fra udskiftning af tagrender til beklædning af kviste
  • Fra inddækning af skorstene til reparation af facadedækninger.

Hos Bedre Bad Roskilde har vi høje forventningskrav til os selv. Årsagen heraf skal nemlig findes ved, at vi efter vores mange års erfaring og viden, om nogen kender til vigtigheden af velfungerende tagrender, nedløb og facadedækninger.

Hvis ikke arbejdet bliver udført i tilstrækkelig kvalitet, og der samtidig anvendes et forkert valg af materialer, så kan der opstå vand- og fugtskader på boligen. Det kan i værste fald føre til beskadiget fundament, vægge og lofte. Derfor kan du trygt stole på Roskilde VVS til løsning af dine blik opgaver. Opgaverne bliver løst effektivt grundet vores mange års erfaring, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Valg af det rigtige materiale

Der er op til flere faktorer, som er relevante i sine overvejelser, når man skal vælge mellem det rigtige materiale – herunder zink, kobber og plast. Først og fremmest afhænger det af hvilken opgavetype, og derefter er det også vigtigt, at kigge på husets stil og æstetik. Det er nemlig vigtigt, at der er en form for synergieffekt mellem valget af materialerne og husets stil. På den måde sikres det, at det samlede resultat bliver flot.

Selvfølgelig bør man også tage højde for hvilke fordele og ulemper, som er forbundet med enten kobber, zink eller plast. Det gælder alt fra holdbarheden og vedligeholdelse til prisen. Selvfølgelig hænger prisen og kvaliteten sammen i et eller andet omfang.

Tagrender og afløb

Hos Bedre Bad Roskilde tilbyder vi tagrender og nedløb i zink, kobber og plast. Her vil vi derfor gennemgå de væsentligste fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Hvis du overvejer zink eller kobber, så kan du ikke undgå at få et flot finish på din bolig, dog er det her stadigvæk vigtigt, at man tager husets æstetik i betragtning.

Prisen hænger selvfølgelig sammen med kvaliteten, hvor begge materialer er en del dyrere end plast, hvor kobber er dyrere end zink. Prisen på plast er meget anderledes, og kan derfor med fordel bruges til tagrender og nedløb til fx et skur. Dog kan det samlede resultat langt fra sammenlignes med tagrender og nedløb i enten kobber eller zink.

Skifertag

Der findes natur- eller kunstskifer, når man skal vælge materiale til sit skifertag. Det giver selvfølgelig langt hen af vejen sig selv, at naturskifer er dyrere end kunstskifer. Dog kan man se forskel på det endelige resultat og finish afhængig af hvilket materiale man vælger.

Hos Bedre Bad Roskilde står vi altid klar til rådighed, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål. Vi er altid imødekommende, og ser frem til at høre fra dig.

Slip for vedligeholdelse

Blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit.
Når vores arbejde er færdigt, skal du med andre ord ikke gøre andet, end at nyde resultatet.

Kontakt os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk for inspiration, sparring eller spørg om et uforpligtende tilbud.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.