Vælg den rigtige energiløsning

Det kan generelt være svært, at danne sig det fulde overblik over de mange fordele og ulemper, som er forbundet med hver enkelt opvarmningsform. Der er op til flere faktorer, som påvirker valg af opvarmningsform.

Her kan dog med fordel nævnes husstandens årlige forbrug samt boligens antal af etager og årgang. Ligeledes har graden af kvalitets isolering en betydelige rolle. Uanset hvad kan du forvente, at Bedre Bad Roskilde finder den varmeløsning, som passer til netop dit behov.

Vi er din lokale energispecialist

Bedre Energi Roskilde er din lokale specialist, når det kommer til energioptimering af din bolig med de nyeste anlæg og produkter. Vores medlemskab i Bedre Energi er din garanti for professionel rådgivning inden for energi.

Hos os får du rådgivning baseret på den nyeste viden, og i vores løsninger finder du den nyeste teknologi, så du får sikker drift og besparelser mange år ud i fremtiden. En investering i energi- og miljørigtige løsninger kan spare dig for mange penge i det lange løb. Du kan med den rette ekspert rådgivning nemlig sikre store besparelser på din varmeregning, hvilket sker gennem en bedre udnyttelse af dine ressourcer.

En investering i energi- og miljørigtige løsninger kan på det lange løb spare dig for mange penge. Med den rette rådgivning er du nemlig sikret store besparelser på din varmeregning.

Du har her på siden mulighed for at få mere information om de mange forskellige energiløsninger, som vi kan tilbyde dig. Du er altid velkommen til, at kontakte os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk for et uforpligtende spørgsmål.

Fjernvarme – Hvad er det og hvordan kan vi hjælpe

Fjernvarme er varme der dannes ud fra alle former for varmeproduktion og overskudsvarme fra industrien. Den producerede varme opvarmer vand i varmeværket, hvor det varme vand så sendes ud til forbrugerne. Hos forbrugerne afgiver vandet dets varme til husstandens fjernvarmeanlæg, hvor varmeenergien udnyttes til opvarmning af bolig og til varmt vand. Når vandet er koldt igen returnerer det tilbage til varmeværket for at blive genopvarmet. Det kører over et lukket system, hvor vandet cirkulerer frem og tilbage mellem varmeværk og din bolig hele tiden, hvor det opvarmes og afkøles, opvarmes og afkøles. Det er miljøvenligt og du kan spare en masse penge på dit varmeforbrug hvis du skifter fra fx et oliefyr.

Sådan et anlæg kan vi hjælpe dig med at installere eller servicere. Hos Bedre Bad Roskilde klarer vi opgaver fra nyinstallation, til vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarme-installationer. Vi løser opgaverne både for private og erhverv.

Få meget mere information om fjernvarme og hvordan vi kan hjælpe dig ved at klikke her.

Gulvvarme – Hvad er det og hvordan kan vi hjælpe

Gulvvarme er en luksus i hverdagen. Med gulvvarme får du øget komfort i dit hjem, ved en jævn fordeling af varmen og varme fusser. Det er også billigere end de fleste forventer.

Gulvvarme er en varmekilde der installeres under dit gulv, som opvarmer dit hjem enten med vand eller med el. Ved den vandbaserede løsning lægges der slanger under gulvet som der løber vand igennem. Slangerne er tilsluttet centralvarmeanlæg.

Det elbaserede gulvvarme er et net af elektriske tråde som lægges under gulvet, det kører på el. El-løsningen er dyrere i drift, men billigere at installere hvis man har et enkelt lille rum, hvor man ønsker gulvvarme./p>

Vi tilbyder en totalløsning for gulvvarme, hvor vi sørger for at gulvvarmeinstallation er udført korrekt og overholder alle de krav der stilles til sådan en omgang. Vi har mange års erfaring, du kan spørge os om hvad som helst og vi vil kunne svare på det. Vi sikrer os du ved alt, så du kan tage en beslutning, du senere ikke kommer til at fortryde.

Lær mere om gulvvarme og find ud af om det er en løsning der passer dit behov ved at klikke her.

Tænk grønt

Når du vælger Bedre Bad Roskilde som din professionelle samarbejdspartner, så får du samtidig adgang til en lang række forskellige opvarmningsformer. Det gælder selvfølgelig både for privat og erhverv. Vi står til rådighed, og er klar til at vejlede om netop den energi- og varmeløsning, som er mest fordelagtig for netop dig i din situation. Her er der flere relevante faktorer, som man med fordel kan tage med i sine overvejelser.

Når du overvejer at udskifte dit gamle varmeanlæg, hvis anlægget eksempelvis kræver større udskiftninger og reparationer, så kan det oftest betale sig, at investere i en anden opvarmningsform. Årsagen heraf skal findes ved, at de nye og moderne varmeløsninger i dag er langt mere energirigtig og miljørigtige end tidligere. Det betyder en bedre udnyttelse af ressourcerne. Det kan mærkes positiv på din varmeregning, og samtidig nyder miljøet ligeledes godt af det.

Når du vælger Bedre Bad Roskilde, som din professionelle samarbejdspartner, så er det samtidig din garanti for, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som er tilgængelig på markedet. Det betyder, at du får mest tilfredshed af din investering, og får glæde af dit varmeanlæg mange år ud i fremtiden.

Vi tilbyder en helhedsvurdering og en totalløsning

Med os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på at få en helhedsorienteret vurdering, hvor hele din bolig er med i vores gennemgang. Ud fra denne kan vi tilbyde en totalløsning til dig.

Hvis du beslutter dig for at omsætte vores anbefalinger til handling, står vi klar til at tage hånd om det samlede projekt. Hos Bedre Bad Roskilde er vi nemlig med hele vejen. På den måde sikrer vi at projektet bliver udført i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Ring på 72 44 44 66 og forhør dig om mulighederne for energiløsning i dit hus.

Du har her på siden mulighed for at læse mere om de mange forskellige energi- og varmeløsninger, som vi kan tilbyde dig. Du er samtidig altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål. Bedre Bad Roskilde står altid til rådighed, og ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om energi- og varmeløsninger

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.