El-vandvarmer

Brug vores ekspertise om el-vandvarmere

Skal dit el-vandvarmeanlæg skiftes, renoveres eller vedligeholdes? Så gør brug af vores kompetencer og viden om el-vandvarmere. Du kan her på siden læse mere om vores smarte moderne og funktionelle løsninger til dig.

Hvis dit gamle vandvarmeanlæg ikke længere er tilstrækkelig for husstanden og ikke længere dækker dit behov. Hvis husstandens medlemstal eksempelvis er øget, så kan et nyt anlæg være løsningen for jer. Hvis du oplever, at efter to familiemedlemmer har været i bad, og problemet opstår, at der ikke er mere vand. Så kan du med fordel læse med her.

Det er nemlig muligt at installere netop den størrelse på vandbeholderen, som passer til netop hver enkelt forbrug. Det betyder, at du hverken betaler mere eller mindre for opvarmning af brugsvand. Samtidig skal du ikke være nervøs for, at et varmeanlæg ikke kan installeres i din bolig. Årsagen heraf skal findes ved, at el-vandvarmeren er uafhængig af andre varmekilder, og derfor kan installeres i alle typer af boliger.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, og slip for bekymringerne, og sikrer samtidig varmt vand døgnet rundt.

Løsningen: Metro Therm el-vandvarmer

Hos Bedre Bad Roskilde er vores mest anvendte produkt el-vandvarmeren fra Metro Therm. Vi anbefaler den, da den byder på de største fordele for brugeren.

Blandt fordelene ved denne el-vandvarmer kan nævnes:

  • 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen
  • Vælg mellem forskellige størrelser – vælg den, som passer til det individuelle behov
  • Beholderne er indvendigt behandlet med en enestående emalje, som forhindrer at den ruster; for øget hygiejne og for minimering af risikoen for legionella
  • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og den er uafhængig af andre varmekilder

Grunden til at vi vælger Metro Therm er vores egne høje kvalitetskrav. Da vi selv har fokus på høj kvalitet i arbejdets udførelse, så sætter vi samtidig lignede krav til vores produkter op leverandrør. Det sikres derved, at vi kan være tilfredse med det endelige resultat.

Hvordan fungerer elvandvarmeren?

El-vandvarmeren er et meget simpelt produkt, som kun har brug for vand og elektricitet for at opvarme brugsvandet. Det kolde vand løber ind i stålbeholderen, hvor et el-varmelegeme bliver opvarmet. Herefter overføres varmen til vandet i tanken. Det varme vand forbliver varmt i stålbeholderen og vil altid være varmt, når du åbner for vandhanen eller tænder for bruseren.

På Metro Therm el-vandvarmere kan du nemt skrue op og ned for temperaturen, da alle anlæg har indbygget termostater. Du kan regulere anlægget fra 5-65 grader. Hvis din nye Metro Therm el-vandvarmer har Smart Control, så er der indbygget et stykke software, som tracker dit forbrugsmønster og derefter tilpasser mængden af varmt vand automatisk. Dette er både til gavn for din pengepung og for miljøet.

Dansk produceret

Med Metro Therm el-vandvarmeren får du et dansk produceret produkt. Du kan være sikker på, at alle de høje danske krav til produktion, miljø og kvalitet er opfyldt.

Vil du have sikkerhed for varmt vand i hverdagen? Så vælg kvalitet: Metro Therm el-vandvarmer, der er opfundet og videreudviklet i Danmark i over 60 år.

Her installerer vi el-vandvarmere

Bedre Bad Roskilde installerer el-vandvarmere over hele Midtsjælland – herunder i bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Hvis du måtte have spørgsmål, hvad en el-vandvarmer kan betyde for din husstand, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk. Vi står til rådighed, og er altid imødekommende.

Læs mere om energi- og varmeløsninger

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.