Installation af gulvvarme i Roskilde og omegn

Forøg din boligs komfort med gulvvarme. Så er du samtidig sikret en opvarmningsform, der faktisk er billigere end hvad den har ry for at være. Med gulvvarme er du sikret en jævn fordeling af varme, og du er dermed sikret en behagelig temperatur i hele hjemmet.

Den bedste varmefordeling

Varmen fordeles langt bedre i det enkelte rum med gulvvarme end hvis du bruger radiator. Varmefordelingen så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturren. For rummet varmes op nedefra – og ikke oppefra som med en radiator.

Fact: Et rum med gulvvarme med en temperaturindstilling på 20 grader, føles faktisk som et rum, hvor temperaturen er 22 grader.
Gulvvarme betyder mindre forbrug – og det kan du spare penge ved.

Flere og flere danskere vælger at få indlagt gulvvarme – og kan vi godt forstå, fordi der er nemlig mange fordele ved denne varmeløsning som f.eks.:

  • Ingen fodkulde, heller ikke i de kolde måneder
  • Boligen opvarmes jævnt
  • Varmeforbruget er mindre, så du sparer penge
  • Er energibesparende, da du bruger mindre varme
  • Frihed til indretning uden at skulle tænke på radiatorer

Større indretningsfrihed

Med installation af gulvvarme undgår du radiatorer og får dermed mere plads i indretningen.

Gulvvarme kan installeres i hele huset – lige fra dit badeværelse til stue og køkken. Derudover kan den hverken ses eller høres. Det eneste synlige er et lille termostat, som ofte også er trådløst. Du slipper derfor for synlige ledninger, og alle installationer kan gemmes væk i et skab.

Gulvvarme til forskellige typer gulvbelægning

Gulvvarme kan stortset ligge under alle typer gulvbelægning. Du kan både finde trægulve, linoleum, vinyl, kork, gummi, laminat, klinker og fliser som tåler gulvvarme. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl om noget vedrørende gulvbelægning og gulvvarme.

Gulvarmetyper – vand eller el?

Vil du have gulvet varmet op med elektriske varmekabler eller med varmt vand, der føres rundt gennem slanger under gulvet. Der er flere ting man bør overveje, før man tager sit valg. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt.

Det er 3 gange dyrere at varme gulv op med el end varm, baseret på nutidens energipriser. Men el-gulvvarme fylder mindre i højden og er som udganspunkt billigere og meget simplere at etablere.

Skal du have gulvvarme i hele eller størstedelen af huset, så vil vand som hovedregel være det bedste valg, da udgifter for el til hele husets gulv vil betyde en høj driftomkostning. Er dit ønske blot ikke at fryse dine fødder på toilettet, så vil gulvarme med el være oplagt. Det er nemt at etablere og det kan tændes for, uden at du har varme på, da det ikke er forbundet til centralvarmeanlægget ligesom det vandbårne system. Flere vælge en kombi-løsning af denne grund.

Hvad er prisen på gulvvarme?

Prisen på dit nye gulvvarmenalæg er svær at præcisere nøjagtigt. Prisen kommer nemlig an på mængden af arbejdet, som skal udføres. Er det for eksempel nødvendigt at opbryde dit gamle gulv og etablere et nyt gulv efterfølgende? Desuden kan mængden af den påkrævede isolering også spille en rolle i prisen.

Hos Bedre Bad Roskilde har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud inden vi igangsætter et projekt. Vi garanterer, at du får installeret dit nye gulvvarmeanlæg til det aftalte tidspunkt, til den aftalte pris og altid i den højeste kvalitet.

Her installerer vi gulvvarme

Hos Bedre Bad Roskilde tilbyder vi en totalløsning, hvor vi sørger for at gulvvarmeinstallation er udført korrekt. Vi har mange års erfaring og overholder naturligvis alle krav.

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme over hele Midtsjælland – herunder i bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Kontakt os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk hvis vi skal etablere eller servicere dit gulvvarmeanlæg.

Læs mere om energi- og varmeløsninger

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.