Udskiftning af oliefyr og oliefyrsservice i Roskilde

Driften kan forbedres og du kan spare penge!

Er du indehaver af et ældre oliefyr, så skal du overveje, hvad der skal afløse det gamle anlæg. Pr. 1. januar 2016 er det nemlig ikke længere tilladt at udskifte sit gamle oliefyr til at nyt, hvis der er alternative opvarmningsformer i dit område. Det vil sige, hvis der er mulighed for fjernvarme eller naturgas. Du bør derfor overveje hvad der skal afløse det gamle anlæg – for eksempelvis fjernvarme eller naturgas.

Oliefyret kan forbedres

Er du glad for at opvarme med olie, så er der godt nyt: Du kan nu få en moderne kondenserende oliekedel. De moderne kedler udnytter energien mere effektivt end gamle. For dig betyder det besparelser i forbruget af olie.

Fordele med et moderne kondenserende oliefyr

Hos Roskilde VVS har vi mange års erfaring med installation af nye oliefyr og udskiftning af gammelt oliefyr. Gennem disse erfaringer har vi fundet frem til en række fordele, som du kan opnå ved at udskifte dit gamle oliefyr.

  • Reducering af det årlige olieforbrug
  • Optimering af ressourcerne
  • Undgå uforudsete udgifter

Ved udskiftning af dit gamle oliefyr til et moderne kondenserende oliefyr, kan du opnå reduceringer af det årlige olieforbrug. Dette skyldes, at de nyere fyr anvender væsentligt mindre olie i opvarmningen. Dette resulterer i en optimering af dine ressourcer, og en mindre energiregning. Et oliefyr er jo aldrig den optimale løsning, hvis man er interesseret i, at skåne miljøet. Dog er de nyere modeller blevet væsentligt mere miljøvenlige, og derfor kan du reducere dit co2 forbrug, ved udskiftning af dit gamle fyr. Til sidst giver et nyt fyr dig også fordelen af, at være mere pålideligt og kræver mindre vedligeholdelse. Dette sparer dig omkostninger på længere sigt.

Rådgivning omkring dine opvarmningsmuligheder

Er du i tvivl omkring dine opvarmningsmuligheder, og omkring hvorvidt du må installere et nyt oliefyr i dit område? Vi forstår dig godt, og derfor står vi til rådighed med vores viden. Vi har styr på hvorhenne i Danmark man stadig må installere oliefyr, og hvilke alternative energi muligheder du ellers kan få. Har du et oliefyr, men kunne godt tænke dig en mere bæredygtig energiløsning, så er vi den rette samarbejdspartner. Vi kan tilbyde dig flere forskellige løsninger, der er mere eller mindre bæredygtige og skåner miljøet. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi frem til den bedste energiløsning for dig.

Hvis du mangler en samarbejdspartner til opsætning af oliefyr, installationen af dette eller du vil have en kyndig og faguddannet montør til af servicere dit fyr, så kontakt Roskilde VVS. Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden som sørger for kvalitetssikring og løbende auditering.

Andre energibesparende forbedringer

Vi kan også sikre dig andre energibesparende forbedringer på din løsning med oliefyr.

Kontakt os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk. og få gode råd og vejledning til, hvordan dit oliefyr fungere bedst mulig.

Her servicerer vi oliefyr

Vi installerer og energiforbedrer oliefyrsinstallationer over hele Midtsjælland – herunder i bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Læs mere om energi- og varmeløsninger

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.