Bestil et gratis badtjek

Få en god start på dit nye badeværelse

 

Synes du, at dit drømmebadeværelse er et uoverskueligt projekt? Eller mangler du blot rådgivning og inspiration? Uanset hvilken situationen du står i, så kan et badtjek hjælpe dig på vej. Et badtjek kan nemlig sikre et klart overblik over samtlige badeværelsesløsninger, som er tilgængelig for dig. Gennem et badtjek har du mulighed for at vurdere om husstandens badeværelse kræver udvidelse, omlægning eller totalrenovering for at opnå drømmebadeværelset.

Vidste du samtidig at dit badeværelse er det dyreste rum at ombygge pr. kvadratmeter sammenlignet med boligens øvrige rum? Årsagen heraf skal findes ved, at der er tale om et vådrum. Det sætter derfor store krav til valg af materialer og ikke mindst kvaliteten i udførelsen af arbejdet. Hvis ikke dette opnås, så kan der opstå vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge boligens gulve, vægge og lofte.

Når du vælger Bedre Bad Roskilde, så vælger du en professionel VVS-installatør, som samtidig er medlem af Tekniq. Det er din garanti for, at du undgår store uforudsete udskiftninger og reparationer i fremtiden.

Bestil dit badtjek i dag

Hos Bedre Bad – Roskilde VVS tilbyder vi et gratis badtjek, som samtidig er ganske uforpligtende for dig. Når du bestiller et badtjek gennem os, får du besøg af vores erfarne og kompetente medarbejdere. Her vil gennemgå dit badeværelse fra A til Z. Det er altså en komplet gennemgang af dit bad og toilet, hvilket gælder alt fra klinker, toilet, brusekabine og ventilation.

Løbende har du samtidig mulighed for at stille eventuelle tvivlsspørgsmål. Det vigtigste af alt er, at du bliver afklaret med dine muligheder. Til sidst vil vores erfarene og kompetente medarbejder opstille en række mulige løsninger til dig. Du skal huske, at badtjekket er gratis og uforpligtende, så du har absolut intet at tabe. Du har derimod mulighed for at få en masse viden og inspiration. Selvom badtjekket er gratis og uforpligtende, så tager vi stadigvæk tjekket ekstremt seriøst, da vi med vores mange års erfaring og viden om nogen kender til vigtigheden af, at have et velfungerende badeværelse.

Kontaktformular til badtjek

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Du bestiller dit badtjek ved at indtaste dine oplysninger ovenfor. Hvis du har eventuelle tvivlsspørgsmål, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Bedre Bad Ishøj står altid til rådighed. Du finder vores kontaktinformationer her.

  Hvorfor er et badtjek vigtigt?

  Der findes utallige badeværelsesløsninger på markedet, som indebærer forskellige produkter og badeværelsesmøbler, som samtidig har forskellige prisniveauer. Det kan som forbruger være svært, at danne sig et overordnet overblik over samtlige fordele og ulemper, som netop er knyttet til hver enkelt produkt eller badeværelsesmøbel. Overblikket kan et badtjek være med til at give dig, da du gennem et badtjek får besøg af en erfaren og kompetent bad ekspert.

  Find husstandens behov

  Inden vi kommer på besøg hos dig, så kan du med fordel danne dig et overblik over husstanden præferencer og behov. På den måde har vores medarbejder i langt højere grad mulighed for at indsnævre badeværelsesløsninger til dig. Jo færre relevante badeværelsesløsninger du bliver præsenteret for, desto mere kan du gå i dybden med hver enkelt. Dette er selvfølgelig blot et råd og bestemt ikke et krav. Det gør det blot nemmere for dig selv i sidste ende.

  Nyt badeværelse øger komforten

  Dit badeværelse sættes oftest i forbindelse med boligens komfort. Et moderne og funktionelt badeværelse øger boligens samlede komfort. Da komforten øges vil det have en positiv effekt på boligens værdi, hvilket er en vigtig faktor i sin overvejelser. Folk glemmer oftest at investeringen i et nyt badeværelse kan betales tilbage gennem et eventuelt hussalg. Derved har husstanden haft glæde af et badeværelse i mange år samtidig med, at en del af investeringen bliver betalt indirekte tilbage.

  Vi er medlem af Bedre Bad

  Roskilde VVS er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS’er fordelt over hele Danmark. Derved har vi nem og hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores erfarne og dygtige kollegaer. Det betyder, at vi løbende er opdateret med de nyeste trends og badeværelsesløsninger på markedet. Derfor bliver du i samarbejde med Roskilde VVS altid præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

  Her kan du også finde inspiration

  Udover vores badtjek har du også mulighed for at genere inspiration her på siden. Du kan blandt andet læse mere om:

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.