Kontakt os – Roskilde VVS ApS

Hos Bedre Bad Roskilde kan vi tilbyde erfarne og kompetente medarbejdere til løsning af en bred vifte af energi- og bad opgaver til konkurrencedygtige priser. Uanset omfanget eller størrelsen af opgaverne kan du altid forvente højt engagement og stor fokus på kvaliteten i udførelsen af vores arbejde. Det er din garanti for, at du bliver mest tilfreds med din investering, og får størst glæde af løsningen mange år ud i fremtiden.

Vi er din autoriserede VVS-installatør og professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Roskilde VVS har fokus på løbende opdatering af viden. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er bestående af mere end 60 professionelle VVS’er fordelt over hele Danmark. Derved har vi nem og hurtig adgang til øget viden gennem sparring blandt vores erfarne og kompetente medarbejdere. Derved kan vi altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Kontakt os allerede i dag og lad os sammen løse dit behov uanset opgavens størrelse og omfang.

Nedenfor har vi listet vores kontaktinformationer.
Du kan samtidig bestille os til en opgave her på siden ved at indtaste dine oplysninger. Det gælder selvfølgelig også hvis du blot ønsker et uforpligtende tilbud.

Vindingevej 36
4000 Roskilde

mail@roskilde-vvs.dk

Telefon: 72 44 44 66

CVR: 29425841

Åbningstider:

mandag08.00-16.00
tirsdag08.00-16.00
onsdag08.00-16.00
torsdag08.00-16.00
fredag08.00-16.00
lørdagLukket
søndagLukket

Kontaktform

Skriv til os:

{loadposition form2}

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.