Om virksomheden

Velkommen til Roskilde VVS – God service og høj kvalitet

God service og høj kvalitet kendetegner Bedre Bad Roskilde – VVS.

Vi løser en lang række forskellige VVS-opgaver – altid til din og de øvrige kunders tilfredshed:

  • Fra utætte vandrør til stoppede kloakker
  • Fra service på varmeanlæg til modernisering af badeværelser.

Om Bedre Bad-kæden

Bedre Bad er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder. Her finder du fagfolk og specialister indenfor badeværelser og bryggerser.

Kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af ca. 60 forretninger, hvilket betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Roskilde VVS har naturligvis til huse i Roskilde, men vi udfører VVS opgaver over hele Midtsjælland – herunder bl.a. Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge. Kontakt os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk hvis vi også skal ud til dig.

Brug vores ekspertise

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Vi sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.

Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til mail@roskilde-vvs.dk.

Vi styrer hele projektet

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter på et nyt badeværelse eller bryggers ressourcekrævende projekter – det samme gælder energi og optimering. Derfor påtager vi – Roskilde VVS – den totale styring af dit projekt.

Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering påtager vi gerne projektet. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Vi er medlem af Tekniq

Roskilde VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Roskilde er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.

Vores medlemskab giver vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det udførte arbejde. Tekniq er garantiordningen, der dækker vvs-arbejdere og deres udførte arbejde. Hvis du som kunde benytter os til din opgave, så kan du være ganske tryk, da du er dækket ind af garantiordningen og kan klage over VVS-arbejde og leverancer, der ikke er udført til de forventede erhvervsmæssige standarder.

Hvis du mod forventning vil klage over vores arbejde eller leverancer, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer.

Webshop

Er du på udkig efter nogle nye badløsninger, nye energiløsninger eller noget helt andet, kan du med fordel klikke ind på vores webshop her. På shoppen kan du se alle vores mange løsninger, vi tilbyder vores kunder. Når du bestiller en løsning, bliver bestillingen sendt videre til os. Herefter kontakter vi dig og du vil modtage den endelige bekræftelse.

Vores priser er altid inkl. levering og montering. På den måde garanterer vi at løsningerne bliver monteret af en professionel fagmand. Det er samtidig din garanti for, at det bliver korrekt monteret

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.