Vandets dag

Vandets Dag er FN’s internationale mærkedag, som hvert år sætter fokus på vand verden over. Grundvand gemmer sig under jorden, men dets påvirkning er synlig overalt. Næsten alt flydende ferskvand på verdensplan er grundvand. Kort sagt, grundvand er en vigtig og dyrebar ressource.

Det handler nemlig også om den værdi vand har for vores husstande, sundhed, kultur, mad, uddannelse, økonomi, natur og meget mere. Det vil vi gerne være med til at sætte fokus på. Derfor markerer vi Vandets Dag hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – og du er inviteret.

Programmet for dagen

10.00 Vandværksdagen og udstillingen åbnes
12.00 – 13.00 Ankomst og sandwiches
13.00 – 14.00 Status på nyt drikkevandsdirektiv
Krav til test af komponenter i kontakt med drikkevand
Legionella og bakterievækst i vandinstallationer
Risikovurdering af bygninger og sårbare målgrupper
14.00 – 14.15 Pause
14.15 – 15.30 Faktorer som påvirker på bygningers vandhygiejne

Forbrugere, erhvervsvirksomheders og kommuners
pligt til at efterse og sikre sine bygningers
vandinstallationer mod tilbagestrømning

15.00 – 15.30 Nyt i Agesen og Koldsgaard VVS Teknik
Vandværkspasser for jeres vandværk
Præsentation af vores nye model for byggepladssikring
16.00 – 17.00 Opsummering og socialt samvær
17.00 Vandværksdag lukkes

Vi håber at du vil finde interesse i vores invitation – af hensyn til forplejning beder vi om bindende tilbagemelding til Charlotte Kristensen eller Klaus Brogaard på telefon 98 21 15 44 eller 29 22 10 00

Bedre Bad - Bedre Energi - Rent drikkevand

Så kom og snak med os, og vores dygtige leverandører

Vi er eksperter i alle former for vandforsyninger og fremføring af vand for danske vandværker – herunder vandledninger, vandsikring og rent drikkevand. Vi vil gerne skabe størst mulig sikkerhed og tryghed omkring vores løsninger på vandområdet. Derfor har flere af vores medarbejdere gennemført et kursus i Elementær Vandhygiejne på Teknologisk Institut.

Vi er eksperter i alt inden for:

  • Vandværker
  • Vandledninger
  • Vandsikring
  • Rent drikkevand

Få blandt andet en snak med Dansk Drikkevands Kontrol

Dansk Drikkevandskontrol er et professionelt netværk med speciale i bygningers vandinstallationer. Gennem fokus på rent drikkevand, sætter de fokus på at skabe sundhed til mennesker og sætte bedre standarder indenfor arbejdet med bygningers vandinstallationer. Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad Fjerritslev er en statsautoriseret VVS-installatør, godkendt af Dansk Drikkevandskontrol til at udføre lovpligtige eftersyn af bygningers kritiske vandinstallationer, der sikrer rent drikkevand i din ejendom.

Læs mere om Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og vores samarbejde med vandværker

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.