Køb toiletter og blandingsbatterier hos din lokale VVS’er i Roskilde

Hos os finder du det store sortiment af både toiletter og blandingsbatterier

Skal du i gang med en delrenovering eller blot udskiftninger på badeværelset, så lad os præsentere dig for de mange valgmuligheder. Vi har et stort sortiment af:

Vælg en løsning som passer ind i stilen til resten af badeværelset, og få et samlet udtryk. Det handler om at få hele badeværelset til at spille sammen. Bedre Bad Roskilde hjælper dig med at vælge et toilet og blandingsbatterier, som matcher din stil.

Se toiletter, blandingsbatterier mm. på vores webshop

På vores webshop kan du i ro og mag finde frem til netop de produkter, der vil gøre din renovering eller udskiftning perfekt. Bemærk at alle viste priser er for produkt, levering og montering og garanti for korrekt udført arbejde.

Vi udfører alt fra små udskiftninger til totalrenovering

Vi hjælper dig uanset om du skal have udskiftet vandhanen til et blandingsbatteri, installeret et moderne toilet eller have udført en totalløsning på dit badeværelse.

Vi leverer løsninger over hele Midtsjælland – herunder bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Læs også om

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.