Søkrog VVS – VVS-installatør Svendborg

Søger du energispecialist eller VVS Svendborg, så er Søkrog VVS A/S din lokale samarbejdspartner til opgaven. Vi udfører VVS-opgaver, etablerer badeværelser og installerer varmeløsninger i Svendborg og omkringliggende byer. Du kan altid forvente, at vi hos Søkrog VVS har fokus på den gode service og kundekontakt. Har du brug for en VVS’er i Svendborg, så tøv ikke med at give et kald, sende en mail eller udfylde en kontaktformular. Vi er din lokale VVS’er.

VVS-firmaet Søkrog VVS i Svendborg er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en af Danmarks største kæder af VVS installatører. Herigennem holder vi os opdateret på markedets nyeste og mest moderne løsninger inden for VVS samt energi- og varmeinstallationer.

Læs mere om vores løsninger

Vi har et stærkt team af fagkyndige medarbejdere, som sikrer at vi kan udføre VVS- og energiopgaver inden for en bred palette af områder:

Aut. VVS-installatør
Bedre Bad partner
Certificeret Energivejleder

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 62 21 57 27.

E-mail: post@soekrog-vvs.dk

Søkrogen 1 
5700 Svendborg

Kenneth Søkrog

BB-Svendborg-Kenneth-Soekrog VVS

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 62 21 57 27
  post@soekrog-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

   Navn

   Email

   Telefon